Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Doktot Úr!
Őzpincs és tacsko keverák kutyánk, aki a három kutyusunk közöt a leg tisztább, igényesebb ön magára, fartővén kihullott a szőre. Úgy kezdődött. hogy a vele egy korú foxterier rendszeresen nyalogatta, ami szem látomást tetszett neki. Az elején még nem látszott rajta semmi, de most egy hét után kihullott a szőre úgy cca 16 cm2.
Válaszát a marczijanos@gmail.com címen is várnám.
Tisztelettel és barátsággal:
MarcZi János

2014.09.24

Állatorvos

Ez mindenképpen olyan állapot, ami vizsgálatot igényel. Fontos információ lenne, hogy milyen a bőr az adott területen, hogy viszket-e vagy nem. A bűzmirigyeket mindenképpen ellenőrizni kell. Bolhaallergia esetén is gyakran a faroktő környékén alakulnak ki szőrhiányos területek. Hormonális probléma is állhat a háttérben.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem