Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Dolly

Dolly

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Rottweiler
Szín:Fekete, bézs
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Dolly 2011. novemberi születésű, rottweiler keverék szuka. A korábbi gazdája egy másik rottweilerrel (Suzy-t örökbe fogadták!) együtt hozta be a menhelyre azzal, hogy nem óhajtja tovább tartani őket. Amikor tájékoztattuk, hogy a menhely nem tudja fogadni a kutyákat a teltházra tekintettel, nemes egyszerűséggel közölte, hogy akkor hazafelé kidobja őket valahol. A zsarolásnak engedtünk, a kutyák maradtak, de mivel képtelenek voltunk az ebeket a menhelyen elhelyezni, így ideiglenes befogadóhoz kerültek, jelenleg is ott élnek. Annyit tudunk az előéletéről, hogy az első gazdája leadta őt a Gencsapáti Kutyaparadicsomba, onnan került exgazdájához, aki szaporította és harcoltatta. Most is láthatók rajta a testét ellepő, verekedésből származó hegek. Néhány hónapja szült. Kizsákmányolására épülő korábbi tartása sajnos nyomokat hagyott nem csupán a testén, de a lelkén is. A fajtársait nem tolerálja, kizárólag egyedüli kutyának ajánljuk. Nem csupán a többi kutyával, de semmilyen más állattal sem kompatibilis. Gyerekek mellé nem ajánljuk, határozott, fajtaértő gazdát igényel. Hajlamos a szökésre, ezért magas, megerősített és lehetőleg villanypásztorral ellátott kerítés szükséges a tartásához, futólánccal is meg lehet próbálkozni, természetesen gyakori sétáltatás mellett. Barátságos, készséges eb, hozzáértő gazdája mellett hűséges társsá válik. Pórázon szépen vezethető.

Előzetes kontrollt követően fogadható örökbe!

További képek Dollyról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem