Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Döme

Döme

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Bichon havanese
Szín:fehér-barna
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

Döme 13 éves Bichon, havanese kan, akinek a gazdája külföldre utazott és a lakásban magára hagyta az öregurat. A szomszédok értesítették a rendőrséget, akik a kutyust az Illatos útra szállították. A Telep, alapítványunk segítségét kérte, mivel a kiskutya szájürege, olyan mértékben elhanyagolt volt, hogy Döme már enni sem tudott. (két éve már oltásokat sem kapott)
A kutyust, mikor a napokban magunkhoz vettük: tele volt bolhákkal is és giardia fertőzése is van. Sok rossz fogát el kellett távolíttatnunk és fertőzésére infúziósan, erős antibiotikumos kezelést kapott. Giardia fertőzése miatt, teljes gyógyulásáig, – néhány hétre elkülönítve -, ideiglenes befogadónkhoz került. Mint Zsuzsi, ideiglenes befogadónk írja: „Döme kutyus tegnap este eléggé “le volt fagyva”, fürdetés után próbáltam, hogy sétálunk egy kicsit, hogy elvégezhesse a dolgát, de nagyon maga alatt volt. Szerencsére mára javult a helyzet, jött-ment, ismerkedett egy kicsit az új helyével. Egyelőre nem keresi a kapcsolatot velünk, nagyon megviselhette a lelkét az, ami mostanában történt vele, de biztos vagyok benne, hogy ő is feloldódik majd. „
Döme gyógyulásáról beszámolunk nektek.

Gazdira váró kutyáinkat az alábbi oldalon tudod megnézni: http://vigyelhaza.hu/kutyalista/

Érdeklődni a 06 20 934 4826 és a 06 20 326 9708 számon tudsz minden nap 9 és 18 óra között!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem