Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Dorka menhelyünk új tagja!

Dorka menhelyünk új tagja!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

A 6 éves, közepes testű keverék további tartásáról lemondott gazdája. Új otthont keresünk a nyugodt és barátságos lánynak, aki ivartalanítva költözhet örökbefogadójához.

A rövid bemutatkozó e-maileket a vackoloveszprem@gmail.com -ra várjuk. Dorkával és a többi gazdára váró ebbel menhelyünkön szombatonként, előre egyeztetett időpontban lehet találkozni.

 

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok