Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Dorka

Dorka

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német juhász keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Dorka 2010. februári születésű, ivartalanított, német juhász keverék szuka. Az etyeki karanténból mentette őt egy állatbarát altatás elől. Mivel nagyon domináns és a saját kutyáit is folyamatosan támadta, ezért a segítségünket kérte az elhelyezésében, így került a gondozásunkba. Emberekkel végtelenül barátságos, készséges, hálás természetű eb. A fajtársaival szembeni dominanciája miatt elsősorban egyedüli kutyának ajánljuk, a kanokkal való összeszoktatását azonban meg lehet próbálni, szuka mellé egyáltalán nem való. A cicákkal való kapcsolata nem ismert. Kezdő kutyatartó mellé akkor alkalmas, ha a családi házba viszi, és olyan környéken tudják sétáltatni, ahol más kutyákkal nem találkozik. Gyerekek és idősebbek mellé bátran örökbe fogadható, nyugodt vérmérsékletű kutya. Pórázon szépen sétáltatható. Ivartalanítva, oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Dorkáról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem