Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Dorly ezerarcú, imádnivaló lányka

Dorly ezerarcú, imádnivaló lányka

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német dog
Szín:fekete-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Dorly – 2 éves német dog szuka

Dorly, a 2 éves fekete német dog szuka visszakerül gondozásunkba és újra gazdikereső. Sajnos a család egyik kutyájával kibékíthetetlen ellentétük akadt egymással, ami a volt gazdik elmondása alapján nem Dorly hibájából fakad. Nagyon kedves, bújós, igényli a foglalkozást, persze van mit tanulnia még a pórázas sétáról, más kutyákkal való kommunikációról…stb. Jelenleg a kennelsorunkon él, de már a telet nem szeretné ott tölteni.

Egyébként egy tündéri, bújós lányka, aki nagyon  szeretné már megtalálni a végleges otthon, azt, amelyik nem csak 1-2 évre szól…

Képek Dorlyról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album243/2016/dog/belfold/dorly/

Oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe. Kinti-benti tartással. Dorlyról érdeklődni a nemetdogsos@gmail.com címen lehet.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem