Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Drága Doktornő,a segitségét kérném.10 éves kankutyámnak volt nemrég egy végbélvérzése,ekkor az állatorvos antibiotikumot irt,bélgyulladásra gyanakodott,Flagylt szedett 7 napig és diétázott.Ezután nem volt gond,de a székletén megint vércsikot láttam most is,egy héttel a terápia után.Nem láttam soha hogy radirozna,vagy bűzlene,tehát a bűzmirigy nem lehet.Aranyeres kutya ugy tudom,nincs.Mit kellene tennem?Öntől várom a választ,mert nagyon macerás őt orvoshoz vinni,nem ül meg az autóban.(Aktiv,jó étvágyú,széklete szine és állaga normális)Köszönöm szépen!

2017.10.24

Állatorvos

Sajnos vizsgálat nélkül nem lehet ebben segíteni. Felmerül: valami éles dolog felsértette a végbelét (dióhéj, csont), vérezgető végbéldaganat, vastagbélgyulladás ami nem gyógyult teljesen, paraziták jelenléte, táplálékérzékenység. Szükség lenne egy alapos vizsgálatra és szerintem ha az állatorvosa is úgy gondolja, akkor egy bélsárminta parazitológiai és bakteriológiai elemzése is hasznos lehet. Mintaként mindenképpen vércsíkos bélsarat kell vinni, nem olyat, ami normális.

Vissza a kérdésekhez