Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Dumbo

Dumbo

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Pumi keverék
Szín:Fekete
Kor:Kölyök
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Dumbo 2015. decemberi születésű, pumi keverék kan. Három testvérével együtt került hozzánk, egy dobozban egyszerűen a menhely előtt hagyták őket a sorsukra. A kis árvák közül a testvérek már gazdira találtak, egyedül Dumbo várja még az igazit. Jelenlegi méreténél már nő sokkal nagyobbra. Rendkívül élénk, játékos, életvidám eb. Nagy területre, sok mozgási lehetőségre lenne szüksége. Kölyök korából és jó természetéből adódóan bármely korosztály számára jó szívvel ajánljuk, gyerekek mellé kedves játszópajtás, idősebbek mellé hű barát. A fajtársaival jó a kapcsolata, kanok és szukák mellé is örökbe fogadható. A cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. A pórázt még gyakorolnia kell, de tanulékonyságából kiindulva hamarosan nem jelent problémát számára a fegyelmezett közlekedés. Oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Dumboról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem