Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Duplázunk Pécsen: új Fressnapf-üzlet nyílik a TESCO-hipermarketben!

2016. szeptember 13.

Duplázunk Pécsen: új Fressnapf-üzlet nyílik a TESCO-hipermarketben!

Duplajó hírünk van a Baranya megyei állatbarátoknak: nemsokára két áruházunk közül is választhatnak, akik Pécsett szeretnének ellátogatni hozzánk!

A beszerező körút sosem volt még ilyen állati: az új helyszín a pécsi TESCO-hipermarket, így a kedvencek csemegéi mellett a gazdiknak való finom falatok  is csak karnyújtásnyira lesznek.

És hogy mire számíthat aki betér hozzánk? A megszokott Fressnapf-minőségre, széles választékra, és  elképesztő kedvezményekre!

A legjobbat a végére hagytuk: ÓRÁSI NYITÁSI AKCIÓVAL KÉSZÜLÜNK! Aki ellátogat hozzánk szeptember 15-én és 16-án, 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL szerezheti be az ínycsiklandó eledeleket és a szuper kiegészítőket. Lepje meg kedvencét nagyszerű ajándékokkal, és ünnepeljünk együtt!

Felhívjuk a gazdik figyelmét, hogy az üzlet speciális elhelyezkedése miatt a négylábú barátoknak a hipermarketen kívül kell várakozniuk a látogatás ideje alatt, megértésüket köszönjük!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem