Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Eddy a kedves mackó

Eddy a kedves mackó

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:német juhász keverék
Szín:fekete-barna rajzos
Kor:Felnőtt
Megye: Fejér
Város:Székesfehérvár
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 9858-309

Eddy kicsit tartózkodó elsőre, de pár finom falattal könnyen lekenyerezhető és gyorsan barátságot lehet vele kötni. Főleg, ha az illető el is viszi sétálni és esetleg még egy labda is akad nála. Ugyanis nem rég kiderült róla, hogy imád labdázni. Ha kennelben van, látni rajta a szomorúságot, talán azért is, mert még emlékszik rá, hogy kölyökként (2009-ben) már volt nálunk.
Egyébként kedves, szeretet-éhes kutya, aki nagyon szereti, ha foglalkoznak vele, végtelenül hálás pár simogatásért. Ha olyan kedves van, bírkózni is lehet vele, de néha kell neki egy kis magány is. Emiatt inkább csak nagyobb gyerekek mellé javasoljuk, mert nem biztos, hogy mindig jól fogadná, ha “letámadják” vagy játékba hívják. Kutyákkal nem igazán jön ki, de lehet, hogy nyugodtabb szukával összeszoktatható. Időseknek jó társa lenne. Szeretnénk, ha olyan helyre kerülne, ahol a lakásba is beengedik, hogy gazdái mellett lehessen. 2009-es születésű ivartalanított kan, marmagassága 62 cm.