Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Edmund tündéri, nyugodt vizslapapa

Edmund tündéri, nyugodt vizslapapa

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla
Szín:barna
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Edmund apó – 8 év körüli magyar vizsla kan

 

A nyíregyházi állatvédőktől került a gondozásunkba, laboros vérvizsgálatának eredménye pozitív lett, így megkezdtük a lassabb, de biztonságosabb szívféreg elleni kezelését, melyet leendő gazdájának kell majd folytatnia.

 

A gerincében és a hátsó lábaiban fájdalmai vannak, sajnos nem kicsik, az állatorvosi vizsgálatok során is fájdalmat jelzett nyomkodásra, kapja a fájdalomcsillapítókat, mellé pedig májvédőként máriatövis kivonatot, reméljük sikerül annyira csillapítanunk a fájdalmait, hogy fájdalmak nélkül élhet tovább, és találunk számára egy szerető családot, ahol nyugdíjas napjait töltheti.

Mostanra a fájdalomcsillapítók szedése mellett enyhültek a fájdalmai, így sokat hízott és szépen kikerekedett, sokkal jobb a kedve.

 

Képek Edmundról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/edmundapo/?g2_page=2

 

Edmund apó kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféreg kezelésének folytatásával és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem