Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Egészséges cica, boldog cica

2016. augusztus 10.

Egészséges cica, boldog cica

A Cat Chow termékekben megtalálható minden olyan fontos összetevő, amelyekre egy bársonytalpúnak szüksége van: a magas hústartalom mellett válogatott gyógynövények, zöldségek és rostok járulnak hozzá a helyes tápláláshoz. Emellett a falatok ízvilágát úgy alakították ki, hogy a legválogatósabb minitigrisek is megnyalják a bajszukat a vacsora után!

A széles kínálatból könnyedén kiválaszthatja a megfelelőt bármilyen életkorhoz és igényhez. Túlsúly, idős cica, emésztési problémák? Nem gond!

Válassza a kölyökcicáknak és anyamacskáknak a Kitten, a felnőtt bársonytalpúaknak az Adult jelzésű száraz és nedves eledeleket. A Special Care-termékcsalád a leggyakoribb problémák megoldásához nyújt segítséget, úgymint a szőrcsomóképződés , az érzékeny emésztés, a húgyúti betegségek és az ivartalanítás okozta változások.

Augusztus 10-28-ig a különleges Cat Chow-macskaeledelek ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL, 30%-kal olcsóbban vásárolhatóak meg valamennyi Fressnapf-áruházban!

Egészségükre – a cicáknak és a gazdiknak egyaránt! 🙂

Megnézem a termékeket!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem