Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Egriek, figyelem! Megnyitjuk új áruházunkat!

2017. augusztus 31.

Egriek, figyelem! Megnyitjuk új áruházunkat!

A Fressnapf küldetésének tartja, hogy a gazdik számára minél több helyen lehetőséget biztosítson a háziállat-tartáshoz szükséges felszerelések és eledelek beszerzéséhez, a magas színvonal mellett a széles termékpalettát is biztosítva. Legyen szó bundás, tollas vagy pikkelyes kedvencről, üzleteinkben biztosan megtalálja, amit kisállatának keres. Kínálatunkban az egészséges tápokat, ízletes jutalomfalatokat, strapabíró kiegészítőket vagy izgalmas játékokat egyaránt megtalálja!

Legújabb áruházunkban is a megszokott Fressnapf-minőséggel találkozhat: szakértő és barátságos eladóink segítenek a prémium választékból megtalálni az Ön számára tökéletes termékeket. Mindezeken túl egy meglepetéssel is készülünk: nyitási akciónk keretében MINDENT 20%-KAL OLCSÓBBAN SZEREZHET BE! A teljes árukészletre kiterjedő akció augusztus 31. és szeptember 2. között érvényes, így érdemes velünk együtt ünnepelni a nyitást!

Találkozunk? Hívja el barátait, családtagjait is, mert a kedvezményeknek minden gazdi és kedvenc is örül! 🙂