Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Egy 11 éves szibériai huskynk van, a lágyékán egy fura seb nőtt egy ideje, ami egyre nagyobb és csúnyább lett az idő elteltével. Eddig látszólag nem zavarta, de most ott tartunk, hogy leülni sem tud. Nem biztos, hogy a seb miatt. Tipródik és hátrafelé közlekedik, alig eszik, csak vizet fogyaszt. Nincs hangja sem, nem ugrándozik, nagyon levert. Állatorvosra nincs pénzünk, de szeretném, ha adna tanácsot, illetve elmondaná, hogy a tünetei mire utalnak. Tudom, hogy öreg kutya már és sok ideje nincs hátra. Köszönöm.

2011.02.05

Állatorvos
A furcsa, nem gyógyuló sebeket okozhatja pl: kezeletlen mély bőrgyulladás, autoimmun bőrbetegség, bőrdaganat, de súlyos belgyógyászati betegség, például májbetegség is állhat a háttérben. A tipegést okozhatják mozgásszervi betegségek, de hasi fájdalom esetén is előfordulhat. Ebben az esetben én úgy gondolom, hogy az állatnak súlyos fájdalmai vannak, szenved, vizsgálat nélkül nem lehet hathatós segítséget nyújtani. Azt ajánlom, hogy mindenképpen keressenek fel egy állatorvost.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem