EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Egy éves to kandúr cicám cheap jerseys néhány hete cheap nfl jerseys minden The bútort lepisil. Mit tehetnék, hogy ne summary legyen wholesale jerseys állandóan büdös a lakásban?

2010.10.27

Állatorvos
Kandúrja teljesen macskamód viselkedik. A kandúr macskák egy éves koruk táján válnak ivaréretté és kezdik megjelölni területüket.
Ez a viselkedés, ami a szabadban vadászterületük biztosítása miatt szükséges, a lakásban nem igazán viselhető el, főleg a kandúr vizeletének átható szaga miatt. Ez egy veleszületett viselkedés, amit a hormonok vezérelnek. Nem lehet lenevelni róla az állatot, az egyetlen mód a jelölés megszüntetésére: a kandúr ivartalanítása.
Ez ugyan drasztikusnak tűnhet, de nem csak a kandúrszagot szünteti meg a lakásban, hanem számos csatát is megspórol a macskának, amikből nem mindig kerülne ki győztesen (Mellesleg az ilyen hatalmi harcok kiváló lehetőséget adnak számtalan fertőző macskabetegség terjedésére!). A nem ivartalanított kandúrok hajlamosabbak elcsavarogni is. Az ivartalanítás egyszerű és biztonságos állatorvosi beavatkozás, amiből az állat igen hamar felépül.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem