Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Egy negyeves yorkinak milyen bolha irtot lehet adni kisgyerek mellett.es milyen arban van.

2015.08.02

Állatorvos

Elvileg a cseppek száradás után biztonságosak (pl.: Frontline combo). Érdemes este rátenni őket a kutyára, amikor a gyerek már alszik, így biztosan megszáradnak. Nyakörvet én nem javasolnék nagyon kicsi gyerek mellé, aki mindent megfog és utána pedig a szájába veszi a kezét. Nagyon jó megoldás szerintem, ha tablettás készítményt használ (Nexgard, Bravecto), mert ezek a készítmények nem is jutnak el a bőr legfelső rétegeibe, így semmiképpen nem tud velük érintkezni a gyerek, így nagyon biztonságosak ebből a szempontból. Ezeknek a szereknek azonban nincsen riasztó hatásuk se bolhákra, se kullancsokra nézve, hanem ezeknek a parazitáknak el kell kezdeniük táplálkozni, hogy elpusztuljanak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem