Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Egy város, két üzlet, két nyitási akció!

2017. november 22.

Egy város, két üzlet, két nyitási akció!

Remek hírünk van a miskolci gazdiknak: megnyitjuk második Fressnapf áruházunk városukban! Izgatottan várjuk a duplázást, és reméljük, hogy még jobban megkönnyíthetjük a gazdik életét azáltal, hogy immár két üzletben is beszerezhetik kedvenceik számára a finomságokat, kiegészítőket és játékokat. Csodás meglepéssel is készülünk, amelynek biztos minden miskolci gazdi örülni fog. Igazán megéri velünk tartani a nyitás hétvégéjén!

Készen állnak a duplázásra? Reméljük igen! Osztozzanak örömünkben és ünnepeljék velünk a második áruház megnyitását november 22-én és 23-án! Legújabb áruházunkban is a megszokott Fressnapf minőségre számíthatnak, ahol szakértő és barátságos eladók segítenek a széles választékból kiválasztani az Ön számára tökéletes termékeket, ám ez még nem minden. Egy különlegesen kiemelt akcióval is készülünk!

Látogasson el BÁRMELYIK miskolci áruházba, mert nem csupán az új üzletben, hanem MINDKÉT HELYSZÍNEN hatalmas kedvezménnyel várjuk a velünk ünneplő gazdikat: NOVEMBER 22-ÉN ÉS 23-ÁN A TELJES ÁRUKÉSZLETRE 20% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!