EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Egy vörös színű eredetileg kandúr de operált 3 éves Marci nevű macskám van ,aki kiváló kondícióban volt tegnapelőttig de vasárnap reggeltől nem eszik ,nem iszik és nem kell fel a fotelból igaz egyszer WC-re elment az alomba , de egész nap fekszik és nem eszik nem iszik ,látszólag semmit nem látok rajta ha megsimogatom dorombol de nem kell fel , meddig várhatok – anélkül hogy ne legyen semmi utólagos károsodása-időben az állatorvoshoz vitellel én úgy gondolom ha ez az állapot nem változik akkor holnap azaz a harmadik napon el kell vinni. Lehet hogy ez az állapot az időváltozások következménye csak mert én is hasonló tünetekkel rendelkezem , LEHET HOGY NEM IS BETEG CSAK AZ IDŐJÁRÁS okozza ezeket a tüneteket?
Tisztelettel válaszát várva .Kovács Lajos

2018.02.07

Állatorvos

Ha egy macska nem eszik, nem iszik, akkor mindenképpen orvoshoz kell vinni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem