Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Elhoztunk egy keverék kiskutyát, de köldöksérvvel született. Nem szerettem volna attól még ott hagyni, hiszen olyan kis aranyos. Mit lehet a köldöksérvvel tenni? Meg kell műteni? Esetleg élhet azzal is? Felnőtt korára lesz valami baj vele, ha nem műtik meg?
Köszönöm válaszát!

2011.06.29

Állatorvos
Azt javaslom, hogy mutassa meg a kiskutyát egy állatorvosnak. A sérvet tanácsos megműteni, de sok minden függ a méretétől. Ha csak egy egészen apró, nem kizáródott sérvvel állunk szemben, és a kutya szuka, akkor akár az ivartalanítással egy időben is megoldható a probléma, ha addig nem okoz gondot. Nagyobb méretű sérvet, ahol megvan a hasűri szervek kizáródásának veszélye, célszerű hamarabb megműteni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem