Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Elősször is boldog ünnepeket kívánok !!!! A kérdésem az volna, hogy milyen sűrűn lehet féreg teleníteni a kutyát ???? Meg kapta a féreg tablettát két hete de még férges….. Hetente a régi módszert alkalmazva , kap fokhagymát egy girizdel….Hiába tömöm kajával , nem hizik , ez lehet adotság … A fajtája anya ó német juhász , apa ???????? És van sokszor , hogy híg a széklete…. Fözzek neki vagy elég a száraz táp…. Mindent megeszik nem válogatós…. Bocs a zavarásért !!!! Köszönöm válaszát … ÜDV ÓNODI ZOLTÁN BAJÁRÓL…..

2014.12.27

Állatorvos

Köszönöm szépen!

Ha a kutya férges, akkor két hetente kell kezelni széles spektrumú féreghajtó tablettával mindaddig, amíg ürül féreg a bélsárral. Ezután megelőzési célból 3-4 havonta célszerű féreghajtó kezelést végezni. A fokhagyma sajnos nem igazán hatékony féreghajtó. Ha a kutya súlyosan férges, akkor lehet, hogy azért nem hízik és a híg széklet hátterében is állhat ez. Ha már nem ürül féreg és továbbra sem hízik a kutya, akkor sokféle betegség felmerülhet. Ebben az esetben mindenképpen állatorvosi vizsgálat javasolt. Felmerülhet táplálékallergia, specifikus bélgyulladások, egysejtűek által okozott fertőzés stb.

Vissza a kérdésekhez