Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Előző levelemből kimaradt, hogy a 3 éves talált cica európai rövidszőrű, amit szeret enni az a száraz Royal Canin és a Whiskas tasakos, de többféle változatban. Ezen kívül a vitaminfalat a kedvence. Mit vegyek, hogy ne hulljon a szőre?

2011.02.10

Állatorvos
Úgy gondolom, hogy jobb minőségű táplálékot nem kaphatna a cica, a Royal Canin prémium minőségű táp. Sajnos, mint azt az előző levelemben írtam lakásban tartott cicák egész évben hullathatják a szőrüket, hiszen náluk nincs meg az a szezonalitás, mint a szabadban élő társaiknál. A vitaminos falatok helyett vásároljon speciálisan bőr-szőr regeneráló készítményeket (spot on vagy szájon át adható készítmény. Amennyiben a macska szőre fénytelenné, töredezetté válik, akkor keresse fel állatorvosát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem