Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Én kérdeztem az EPI-s macskáról, tehát, ha rászórom a neo-panpurt a kajára, akkor rögtön is megetethetem vele? Mert a tabletta leírása írja, hogy bevonata ellenáll a gyomorsavnak, de ha porítom, nem jut el a nyombélbe elvileg. Köszönöm szépen!

2016.02.10

Állatorvos

Igen, a porított forma hatékony cicáknál. Ha rászórja a port az ételre, akkor jól össze kell keverni és már eheti is a cica. Próbálkozni kell, hogy melyik gyógyszer válik be legjobban, mert ebben egyedi különbségek vannak. Van olyan cica, akinél például csak a nyers hasnyálmirigy segít. Ha a gyógyszer működik, akkor egy héten belül javul a széklet és csökken a farkasétvágy is.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem