Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

érdeklődnék hogy a doktornőnél,lehet e kapni mixomatózis inyekciót haigen mijen kiszerelésbe mert nekem csak 5 darabkéne és menyibekerül,vagy hollehet ijenmenyiségbe kapni,mert csak az álat orvosok it nyirbátorba csak 30 darabos csomagbatudnak hozni de a töbivel mitcsináljak hisz azt mondják hamegbontják nemtudják hovateni de nekem csak 5 darab kéne ezértérdeklődök és még anyit mejik részen van kérem irjameg,előre is köszönöm.

2013.06.28

Állatorvos
Nálam nem lehet ilyen injekciót kapni. Van oltóanyag, ami egyesével is vásárolható (Pestorin Mormyx), ami nem csak a myxomatózis ellen véd, hanem a vérzéses betegség ellen is. Hátránya, hogy drágább és fél évente kell adni ha teljes körű védelmet akarunk. Ha a másik oltóanyag mellett dönt, akkor célszerű keresni egy másik nyúltartót akinek szüksége van ilyen készítményre, így együtt elhasználhatják a teljes ampullát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem