Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Èrdeklődnék van egy cicànk ès észrevettem a fején olyan mintha buzadaràval lenne leszòrva. Ma megnéztem közelebről is olyan mintha valami élősködő lenne! Ebben kérnék segìtséget higyan tudom ettől megszabadìtani? Segìtségét előre is köszönöm. Üdv: Zatykòné

2014.07.01

Állatorvos

A leírás alapján nem tudom biztosan megmondani, hogy milyen parazita lehet jelen a cica szőrén. Lehet, hogy tetveket lát, vagy azok serkéit, esetleg ragadozó atkákat. Ha ezek közül az élősködők közül van jelen bármelyik, akkor jó választás a Frontline spray. Legjobb lenne, ha megmutatná egy állatorvosnak a parazitákat, így biztosan olyan szert alkalmazna, ami hatékony.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem