Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Érvek a természetes összetevőket tartalmazó táplálékok mellett

2017. június 27.

Érvek a természetes összetevőket tartalmazó táplálékok mellett

Négylábú barátaink emésztőrendszere, ezáltal tápanyagigénye nem változott meg a háziasítás hosszú ideje alatt. A vadon élő macskák, farkasok étkezésének figyelembevételével egyre több olyan táplálék elérhető, egyre több olyan táplálási irányzat megismerhető, amely megfelel kedvenceinek természetes igényeinek.

Ha a lehető legjobban szeretné táplálni kutyusát vagy cicáját, akkor biztosítson számára teljesértékű, kiegyensúlyozott étrendet jó minőségű állati fehérjével és értékes szénhidrátokkal, adalékanyag-mentesen, persze mindig vegye figyelembe a kedvence életkorát és aktivitását. Fontos, hogy az optimális táplálék kiválasztásánál mindig kérje ki állatorvosa tanácsát, hogy sok szempont együttes mérlegelésével válasszák ki az Önök számára legjobbat.

Magas hústartalom

A kutyák és macskák természetes étrendjének fő eleme a jó minőségű állati eredetű fehérje. Ezt elsősorban a húsban, tejtermékekben és a tojásban találhatjuk meg. A zsírok, ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek és élelmi rostok szintén hozzátartoznak a teljes étrendhez. Ezek pontos aránya és mennyisége az állat életkorától, méretétől, aktivitásától és egészségi állapotától függ. Egy prémium egészséges állatoknak szánt étel összetevői között első helyen szerepel a jó minőségű állati eredetű fehérje.

Real Nature Wilderness kutya szárazeledel nyúl, kenguru, marha 12kg

 

Gabonamentesség

Egy fajához illő eledelt keres cicájának? Egy jó minűségű gabonamentes száraztáp magas hústartalommal kielégíti az egészséges bársonytalpúak tápanyag igényeit. Ezek az ételek a vadon élő macskák étkezési szokásainak ismeretében készültek, amelyek gabonához csak az elejtett vad által előzőleg elfogyasztott táplálékból juthatnak. A gabonafélék sok cicánál emésztési rendellenességeket, gyomor és bélrendszeri problémákat és akár allergiát is okozhatnak.  Ha igazán prémium eledelt keresünk, válasszuk azokat a tápokat, amelyben rizs vagy pelyhesített burgonya található szénhidrátforrásként.

Real Nature Wilderness adult hering&lazac 7kg

 

Ha kedvencünknek gyomor és bélrendszeri problémái vannak, az akár allergiára is utalhat, ez sajnos manapság egyre elterjedtebb négylábú barátainknál. A nem megfelelő táplálás erősen növeli az elhízás, a cukorbetegség és egyéb anyagcsere betegségek kockázatát. Az olcsó termékek bár sokszor jobban ízlenek a háziállatoknak, de ennek oka a mesterséges ízfokozó, ami egyáltalán nem egészséges, ahogy a különböző tartósítószerek és színezékek sem. Válasszunk prémium minőségű, 100%-ban természetes összetevőkből álló és „natural” felirattal ellátott termékeket, mert azok felelnek meg leginkább kedvencünk valódi igényeinek, és segítségükkel sok esetben megelőzhetőek az emésztési panaszok, allergiák.

Forrás: fressnapf.hu