Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Évek óta fit+fun kutyaeledelt vásárolunk 1240 grammosat, a mult héten vásároltunk, és szerencsénkre a szokásos 36 db helyett csak 12-őt, ugyanis megváltozott a csomagolási címke, de sajnos a tartalma is, megszűnt a nyulas, de ez még nem volna baj, de a csirkés ami helyette van még büdös is és tele van ilyen sárga zsírral vagy nem tudom mivel, a marhás és a vadas sem jobb más a színe és a finom illat helyett, valami egészen más illat és nedvességtartalma van, a legnagyobb bajom, hogy a kutya mindig ezt kapta és most nem akarja megenni, megjegyzem a helyébe én sem tenném, kérdésem, mért kell a jót mindig elrontani és helyette még több pénzért ócska minőséget adni, remélem nem én leszek az egyetlen aki ezt megreklamálta, mivel gondolom más is ad ilyet a kutyájának, és köztudomású, hogy amit egy állat megszokott helyette nagyon nehezen fogad el mást. Jó lenne ha a gyártónál is meghallgatásra kerülnének az észrevételek. Nem biztos, hogy amit az emberi agy kigondol, kutya gyomra beveszi.

2012.01.06

Állatorvos
Kérjük, hogy ezt a kérdését küldje el a fressnapf@fressnapf.hu e-mail címre, ahol kollégáink személyesen tudnak foglalkozni a panasszal.
Vissza a kérdésekhez