Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Extrém védelem élősködők ellen: Exspot!

2016. július 18.

Extrém védelem élősködők ellen: Exspot!

Sokan még mindig nem veszik elég komolyan a paraziták okozta veszélyt, pedig akár egyetlen csípés is halálos lehet. Ráadásul sem az otthonunk, sem a kert nem jelent védelmet – az elszaporodott élősködők és petéik, lárváik bárhol jelen lehetnek, így kutyánkat és egész környezetét megfertőzhetik. A bolhafertőzés kellemetlen és fájdalmas, a kullancs babéziózist okozhat, a lepkeszúnyog pedig már hazánkban is egyre elterjedtebb.

A nyár még hosszú, a tavasszal használt szerek hatása pedig már elmúlt: ne halogassa tovább az új cseppek beszerzését, válassza most AKCIÓS áron az Exspotot!

Tripla védelmi vonal a paraziták ellen: lepkeszúnyogok, kullancsok és bolhák ellen is hatékony. A kutyus számára a készítmény használata semmilyen kellemetlenséggel nem jár, nem úgy, mint az élősködők esetében, amelyeket lárva, nimfa és kifejlett állapotban is elpusztít, így megelőzi a vérszívást és a kórokozók átvitelét.

100% megbízhatóság, 100% Exspot! 🙂

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem