Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ez egy remek akció, az fitt!

2016. június 01.

Ez egy remek akció, az fitt!

A vitalitás nem csak kor kérdése: mozgással és megfelelő étrenddel a legtöbb kutyus fitten és boldogan élhet. Gazdiként nagyon sokat tehet kedvence egészségéért, sőt, június 1-15-ig még a szokásosnál is többet: válasszunk számára AKCIÓS FitActive-szárazeledelt!

A FitActive-táp különleges hús + zöldség/gyümölcs kombinációjának köszönhetően igazi „paleolit”-megközelítéssel bír a prémium eledelek között. Mindent tartalmaz, amire kutyusának szüksége van, és semmi olyat, ami fölösleges lenne szervezete számára. Az adagok megfelelő arányú zöldség- és gyümölcstartalma segíti az emésztést, illetve gondoskodik a vitamin- és ásványi anyag-bevitelről, a magas hústartalom pedig elengedhetetlen a szelíd farkasok megfelelő táplálásához. Ne érje be kevesebbel, falatról falatra haladjon kedvencével egy fittebb életmód felé!

Mi ebben segítünk: június 1-je és 15-e között minden 15 kg-os FitActive-szárazeledel 25% KEDVEZMÉNNYEL kapható valamennyi Fressnapf-áruházban!

Nagy adagnyi egészséges finomság – fitt és most!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem