Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ez a nap a kutyáké: újra itt a Kutyakció!

2016. június 19.

Ez a nap a kutyáké: újra itt a Kutyakció!

Nyár idején a leghosszabbak a nappalok: ilyenkor igazán hangulatos közös, hűsítő sétára indulni, akár estefelé is. Kedvencünk is élvezni fogja a szabadban eltöltött időt, különösen, ha egy hosszan tartó kánikula üt be. Használja ki ilyenkor, hogy végre kedvére mozoghat az állat: válasszon számára a Fressnapf-áruházak széles kínálatából megfelelő felszerelést vagy játékot!

Munkatársaink elkötelezettek abban, hogy segítsenek Önnek és kedvencének megtalálni a legjobb játékot és a legpraktikusabb, legkényelmesebb felszerelést – legyen szó itatótálról, fekhelyről vagy pedig táptartóról. Ha pedig a kutyus is elkíséri, könnyebb lesz eldöntenie, melyik hám csinosabb és praktikusabb kedvencén, és a méret sem lesz elhibázott, lötyögős vagy esetleg egyenesen kutyaszorító! 🙂

Ne feledje, most minden áhított meglepetést jutányos áron, 20%-os kedvezménnyel szerezhet be!

Térjen be hozzánk június 22-én, nagyon várjuk Ön is, kedvencét is! 🙂

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem