Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Ezek közül melyik kutya a legalkalmasabb kinti tartásra? Beagle, német közés spicc, cairn terrier, angol cokker spániel, német pincser. ( Ha tobb is tartható kertben kérem mindegyiket írja le.)
Válaszát előre is köszönöm.

2015.11.24

Állatorvos

Minden kutyának szüksége van egy szélvédett, hőszigetelt kutyaházra, és ha lehet, akkor legalább a leghidegebb napokon lehetőségre arra, hogy temperált helyen tölthesse legalább az éjszakát. Nincsen egyértelmű válasz a kérdésre, hiszen sok függ a kertben tartás körülményeitől. Kinti tartásra alkalmas: közép spicc, spániel (ha télre nem nyírják rövidre a szőrét), cairn terrier. Sok beagle is él kertben, de a rövid szőr miatt náluk télen napközben is jó, ha legalább egy temperált garázsba be tudnak húzódni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem