Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ezüst hétvége: Elkalandoztak az árak!

2017. december 15.

Ezüst hétvége: Elkalandoztak az árak!

A mozgás a téli hónapokban is rendkívül fontos, jelentősen hozzájárul négylábúnk egészségének megőrzéséhez. Bár ilyenkor érdemes kicsit kevesebb időt tölteni a szabadban, és több benti elfoglaltságot kitalálni, az aktív együttlét nem lehetetlen kihívás. A közös séták és játszadozások szorosabbá teszik a gazdi és bundás barátja közötti kapcsolatot, valamint segít levezetni a kutya felesleges energiáit. Lehet, hogy mindehhez már csak a megfelelő eszközök hiányoznak?

A prémium minőségű Dogs Creek kiegészítők a kinti és benti mókák idejére is remek választásnak bizonyulnak. Biztonságos, fényvisszaverő hámok és pórázok támogatják az izgalmas, esti sétákat, strapabíró játékszerek állnak rendelkezésre a felhőtlen szórakozáshoz, és közben praktikus jutalomfalat tartókból adagolhatjuk a jól megérdemelt finomságokat. A nap végén pedig jöhet a várva várt pihenés a puha és kényelmes Dogs Creek kutyafekhelyekben!

A Dogs Creek termékek nem hagynak minket cserben semmilyen kalandban. Még az eső és a hó sem jelent akadályt! Masszív anyaguknak köszönhetően a nagytestű, erősebb kutyusok számára is bátran válogathatunk közülük. Ha kedvencünk kívánhatna, biztosan Dogs Creek kutyajátékot kérne a karácsonyfa alá!

Advent második hétvégéjén, december 16. és 17. között, ráadásul minden Dogs Creek terméket -15% kedvezménnyel lehet megvásárolni valamennyi Fressnapf áruházban!

Most érdemes igazán felkészülni a felejthetetlen kutyás kalandokra!

Megnézem a termékeket!