Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

fehér a kutyusom, és ha könnyezik a szeme, a szemkörnyékén a szőr barna lesz. Van valamilyen kozmetikai termék, ami ezt csökkenti ,vagy elmúlassza? Köszönöm a választ.

2016.01.01

Állatorvos

Sajnos ez szinte minden fehér kutyánál probléma. Ha nagyon könnyezik a kutya, akkor vizsgáltassa meg a könnycsatornák átjárhatóságát. Ha naponta többször megtörli a kutya szemét és mindig eltávolítja a csipát, akkor sokat tehet azért, hogy kevésbé színeződjön el a szőr, a tisztításhoz használhat bórvizet (emberi patikában kapható). Fontos, hogy a szem környék szőrét a kutyakozmetikus mindig alaposan nyírja ki. Ha ez nem elegendő, akkor állatpatikákban és szaküzletekben lehet kapni a szem környékének ápolására való készítményeket.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem