Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Fél évnél kicsit idősebb kistestű francia bulldog keverék kutyusunk, rendszeresen tép és rágcsál mindenféle gazt és füvet, amit talál. Másik kutyánk is eszik füvet, de ő csak 1 fajtát, úgy tudom ez normális. A pici viszont mindent, például a pitypang fejét lerágja. Mi lehet ennek az oka? Aggódom, nehogy valami mérgezőt egyen meg.
Emellett korából adódóan mindent szétrág, ezzel nem is lenne gond, de meg is eszi. Például a takarójából kitépte a vattát, raklapot megrágcsálta, megette és ezeket később ki is hányja. Ez ellen mit lehetne tenni, ad okot aggodalomra?
Válaszát előre is köszönöm.

2016.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Sajnos  a kölyök kutyák képesek mindent összerágni és le is nyelni ha lehetőségük adódik. Ez egyedileg változik, ahogyan a gyerekeknél is. Ha ilyen a kutyusok a gazdinak kell résen lennie, és megakadályozni, hogy olyan dolgot nyeljen le, ami az egészségére káros lehet. Próbáljon meg kifejezett kölyök kutyáknak való rágcsákkal lekötni ez irányú figyelmét, az utcán meg, ha másképpen nem megy (nem tudnak úgy figyelni rá) olyan szájkosárban sétáljon amiben nem tud semmit felvenni.

üdv

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem