Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Felújítjuk!

2016. október 15.

Felújítjuk!

Október 15. és október 26. között teljes felújítást végzünk üzletünkben, október 27-én pedig mindenkit különleges nyitási akciókkal várunk! A teljesen megújult kecskeméti áruház szakképzett csapata sok szeretettel és kedvezményes ajánlattal várja Önt és kedvenc háziállatát az újranyitás alkalmából!

A 20%-os kedvezményt a kasszánál tudja érvényesíteni, a teljes vásárlásra vonatkozóan. A polcokon feltüntetett árak a kedvezmény mértékét nem tartalmazzák. Az akció kizárólag október 27-én csak háztartásban használatos mennyiségekre érvényes, a kecskeméti Fressnapf-áruházban a készlet erejéig.

Természetesen a megszokott Fressnapf-minőséggel várunk minden állatrajongó gazdit és kíváncsi kedvencet: legyen szó állateledelről, a cicák, kutyák, rágcsálók, díszmadarak vagy éppen a hüllők kényelméről.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem