Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

FÉRGEK? Veszélyben van kedvencem? Vagy esetleg én is?

2017. november 08.

FÉRGEK? Veszélyben van kedvencem? Vagy esetleg én is?

Kedvenceinkben jelen levő férgek gyakoribbak mint azt hinnénk! Az hogy nem látunk kedvencünk bélsarában férget, még nem jelenti azt, hogy nem fertőzött!

A bélférgek jelenlétükkel számos problémát idézhetnek elő társállatainkban. Hányás, hasmenés, rosszabb táplálék hasznosulás, fénytelen szőrzet, csak néhány a lehetséges tünetek közül, amelyek a parazitás megbetegedéseket kísérik.

A bélférgekkel fertőzött állatok rendszeresen ürítenek petéket, lárvákat, melyekkel fertőzik környezetüket. Így a környezetben levő többi állat könnyen megfertőződhet, illetve némely féreg potenciális veszély jelenthet a gazdira is. Ezt a folyamatot zoonózisnak nevezzük, amikor az állatról emberre terjed a betegség.

A féreg fertőzésnek leginkább a gyermekek vannak kitéve, mivel ők a higiéniás szabályokat nem minden esetben tartják be. A férgek által okozott megbetegedések emberben súlyosak, akár halálos kimenetelűek lehetnek. Ezért érdemes megelőzni ezeket a betegségeket.

A megelőzés egyik legegyszerűbb módja a RENDSZERES FÉREGTELENÍTÉS. Mivel a féregpeték szabad szemmel nem láthatóak, így a legjobb ha széles spektrumú féregtelenítő szert alkalmazunk kedvenceinknél, amelyek hatásosak mind a fonál- és mind a galandférgekre.

A férgességet megelőzni semmilyen készítménnyel nem lehet, ezért fontos, hogy rendszeresen féregtelenítsük kedvenceinket. A rendszeres féregtelenítéssel elérhetjük, hogy a környezetünkben csökken a férgek száma. Ezáltal csökken az újra fertőződés esélye illetve az emberi megbetegedések kockázata. A féregtelenítéshez a legegyszerűbben a Fressnapf Egészség Központban szerethetik be a gazdik a készítményeket.

A különböző tabletták, paszták egyszerűen megrendelhetőek bármelyik Fressnapf áruházban és a következő vásárláskor átvehetőek kollégáinktól. Szakértő eladók segítenek a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, hogy kedvence és családtagjai mindig biztonságban legyenek.