Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Figyelem! Az advent veszélyes időszak a kutyák és cicák számára

2015. december 22.

Figyelem! Az advent veszélyes időszak a kutyák és cicák számára

A karácsony körüli időszak veszélyekkel teli periódus az ebek és a macskák életében.

Az állatok többsége hevesen érdeklődik a karácsonyfa iránt. Ha a szoba közepére helyezzük, a balesetek sokkal könnyebben megeshetnek, hiszen négylábúnk bármikor ráugorhat a fára. A biztonság kedvéért helyezzük a sarokba és rögzítsük. A szalmából és fából készült díszek kevésbé veszélyesek, mint a flitter (mely ólmot tartalmaz) vagy a törékeny üveggömbök. Bizonyosodjunk meg róla, hogy a díszek nem nyelhetők le. A LED-lámpák szintén előnyösebbek az állatokkal rendelkező háztartások számára, mint a gyertyák. Hasonlóképpen érdemes mellőzni az illatos olajokat vagy hóspréket, mivel mérgező anyagokat tartalmazhatnak. A népszerű mikulásvirág szintén veszélyes az állatokra nézve. Általánosságban legjobb kedvencünket nem magára hagyni egy karácsonyi dekorációkkal teli szobában, így egy kis odafigyeléssel mindenki gondtalanul élvezheti az ünnepi időszakot.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem