EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Finom falatok természetesen

2016. október 05.

Finom falatok természetesen

A Real Nature Wilderness eledeleket a macskák és kutyák ősi táplálkozása ihlette: magas hústartalom és válogatott alapanyagok jellemzik, amelyeket igényeiknek megfelelően, személyre szabottan állítottunk össze. A száraz- és nedveseledelek nem tartalmaznak gabonát, viszont többféle zöldség és gyümölcs található az összetevők között.

A húsokat tekintve pedig a szokásos marha, sertés és szárnyas ízesítések mellett olyan vadhúsok szerepelnek, mint a kenguru, a vaddisznó vagy akár a strucc.

Ha Ön is szívesen választja a természetességet, próbálja ki a Real Nature Wilderness eledeleit, október 5. és 15. között AKCIÓSAN, 20% KEDVEZMÉNNYEL!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, lepje meg kedvencét minőségi falatokkal, pénztárcabarát áron!

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem