Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun kutyakonzerv – báránnyal 1240g

fit+fun kutyakonzerv – báránnyal 1240g

329 Ft
LoadingBevásárlólistára
Teljes értékű eledel kifejlett kutyák számára.

Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (4% bárányból), gabona, ásványi anyagok, cukrok, növényi eredetű melléktermékek.

Analitikai összetevők: fehérje 6,5%, zsírtartalom 4,5%, nyershamu 2,5%, nyersrost 0,5%, nedvesség 79%. Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok (kg): A-vitamin 2000NE, D3-vitamin 200 NE, jód (kálium-jolid) 0,2mg, kobalt (bázikus kobalt-karbonát, monohidrát) 0,02mg, réz (réz-szulfát, pentahidrát) 1,6mg, mangán (mangán(II)-oxid) 0,8mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 18mg. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Felnyitás után hűtőszekrényben tárolandó. Az eledel etetésnél szoba hőmérsékletű legyen.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem