Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun tálkás eledel cicáknak, lazac és pisztráng 100g

fit+fun tálkás eledel cicáknak, lazac és pisztráng 100g

99 Ft
LoadingBevásárlólistára

fit+fun lazac- és pisztrángpástétom - teljes értékű eledel kifejlett macskák részére, mesterséges színezékeket tartalmazó adalékok és tartósítószerek nélkül.

 

Összetevők: húsok és állati eredetű melléktermékek, hal és halmelléktermékek (min. 4% lazac, min. 4% pisztráng), ásványi anyagok.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 10%, nyerszsiradék 5%, nyershamu 2%, nyersrost 0,3%, nedvességtartalom 82%. Adalékanyagok/kg: E-vitamin (alfa-tokoferolacetát) 30mg/kg, D3-Vitamin 200 NE.

Etetési javaslat: Átlagos (kb. 4kg) testsúlyú és normál aktivitású macskák részére étkezésenként egy tálkát, naponta 3 tálkányi adagot javaslunk. Az eledel etetésnél szobahőmérsékletű legyen. Importőr: Fressnapf-Hungária Kft, Budapest 1146 Szabó J.u.6. Csak takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem