Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun tasakos cicaeledel 44x100g

fit+fun tasakos cicaeledel 44x100g

3 499 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!
11x100g: Libahússal és májjal. Teljesértékű eledel kifejlett macskáknak - színezékek és tartósítőszerek nélkül. Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (5% libahús, 5% máj), gabona, ásványi anyagok, cukrok.
11x100g: borjú- és pulykahússal. Teljes értékű eledel kifejlett macskáknak - színezékek és tartósítószerek nélkül. Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (5% borjúhús, 5% pulykahús), gabona, ásványi anyagok,cukrok.                                                                    
11x100g: pulyka- és marhússal. Teljes értékű eledel kifejlett macskáknak- színezékek és tartósítószerek nélkül. Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (5% pulykahús, 5% marhahús), gabona, ásványi anyagok, cukrok.                                                                   
11x100g: baromfi- és nyúlhússal. Teljes értékű eledel kifejlett macskáknak- színezékek és tartósítószerek nélkül. Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (5% baromfihús, 5% nyúlhús), gabona, ásványi anyagok, cukrok.

Analitikai összetevők: fehérje 7%, nyersrost 0,5%, zsírtartalom 4,5%, nyershamu 2%, nedvesség 81%. Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: D3-vitamin 250 NE, E-vitamin 15mg, réz (réz-szulfát, pentahidrátként) 1 mg. Etetési javaslat: Egy kifejlett macskának (kb. 4kg) étkezésenként 1 tasakra, naponta 3 tasakra van szüksége. Az egyéni szükséglet további tényezőktől pl. kortól, fajtától és aktivitástól függ. Az eledel etetésnél szobahőmérsékletű legyen. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem