EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun 400g Fun Pockets

fit+fun 400g Fun Pockets

429 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kiegészítő takarmány kifejlett kutyák számára – hozzáadott cukor és mesterséges ízfokozók nélkül. Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Összetétel: gabonafélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, hús és állati származékok, ásványi anyagok, tej és tejszármazékok, hal és halszármazékok.

Analitikai összetevők: fehérje 15%, zsírtartalom 8%, nyershamu 5%, nyersrost 1,5%.

Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 5000 IE, D3-vitamin 500 IE, réz (réz(II)-szulfát, pentahidrát) 7mg, cink (cink-oxid) 20 mg; technológiai adalékanyagok: antioxidánsok, tartósítószerek.

Etetési javaslat: csemegeként, a fõ eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem