EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun kutya szárazeledel bárány és rizs 10kg

fit+fun kutya szárazeledel bárány és rizs 10kg

3 999 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eledel minden kifejlett, normál aktivitású kutya számára. A kiegyensúlyozott összetétel ízletes, jól emészthető bárányhúst, valamint könnyű rizst tartalmaz. A ropogós krokettek ellátják a kutyát minden fontos tápanyaggal és ezen túlmenően ízletes és élvezetes rágcsálást biztosítanak. Hozzáadott színezékek és tartósítószerek nélkül.

Összetétel: gabonafélék (4%rizs), hús és állati származékok (4% bárány), növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, ásványi anyagok 0,5%.

Analitikai összetevők: fehérje 20%, zsírtartalom 8%, nyershamu 7,2%, nyersrost 3%, kalcium 1,5%, foszfor 1,3%.

Adalékanyagok: tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: A-vitamin 11500NE, D3-vitamin 1150NE, E-vitamin 65mg, réz (rézszulfát, pentahidrát) 10mg, jód (kalcium-jodát, vízmentes) 2mg, szelén (nátrium-szelenit) 0,2mg, cink (cink-oxid) 70mg. Technológiai adalékanyagok:antioxidánsok.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem