Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Fitt és most! FitActive-akció a Fressnapfban

2017. szeptember 06.

Fitt és most! FitActive-akció a Fressnapfban

A FitActive termékeinek széles palettáját felhasználva nem csupán az aktivitási szintnek megfelelően tudja bundás barátjához igazítani a választást, hanem a különböző életszakaszokra is. Az eledelfajták összeállítása során a csökkentett gabonatartalmú, hypoallergén tápokkal az érzékeny gyomrú kutyusokra is gondoltak. A sok különböző íz között pedig biztosan megtalálja kedvence legínycsiklandóbb finomságát.

A választék nagy, de van, ami állandó: ez a teljes értékű száraztáp könnyen emészthető húsokból készül, optimális mennyiségű zsírral és szénhidráttal, tartalmazva a mindennapokhoz szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, hogy négylábú barátja egészséges és életerős maradjon.

A legjobb hír pedig most jön: lepje meg KEDVENCÉT MOST A FITACTIVE-ELEDELEKKEL: SZEPTEMBER 6. ÉS 30. KÖZÖTT 25% KEDVEZMÉNNYEL szerezheti be a 15KG-OS KISZERELÉSŰ SZÁRAZELEDELEKET! Várjuk áruházunkban! 🙂