Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Fiú cicánk 6 hónapos, mi neveltük fel születése óta, mert anyja a szülés után a fűben hagyta. Most már 3,9 kg. Háromszor kap enni(tasakosat és kis szárazat) jó minőségű tápokat( Multi fit, Felix, Royal Canine, ONE stb.)Etetéskor olyan mohó. hogyha végez, de nem is csak akkor, már rohan a többi cica tányérjából enni.Nap három alkalommal 10 dekás tasakost plusz kis marék szárazat is kap.,de ez nem elég neki. Már volt úgy, hogy még egy zacskóval oda kellett neki adni, amit simán mohón befalt. Lehet, hogy keveset adok neki? De nem szeretném, ha elhízna.Később fogjuk majd ivartalaníttatni.Egyébként aktív, örökmozgó cica.

2014.12.05

Állatorvos

A cica alapvető tápláléka prémium száraztáp vagy konzerv legyen.  Tartsa be az adagolási útmutató ajánlásait. Ha a cica kondíciója megfelelő így, akkor ne változtasson, ha sovány, akkor növelje az adagot, ha hízik, akkor csökkentse, hiszen az útmutatóban leírtak csak általánosságban igazak, minden egyed más. Egy örökmozgónak több táplálék kell, mint egy lusti cicának. A tasakos eledelek víztartalma viszonylag nagy, ezért többet kell fogyasztania ahhoz, hogy elegendő legyen, ezért szerencsésebb, ha száraztápot ad a cicának (akár benedvesítve).

Vissza a kérdésekhez