Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A fiù cicánknak verekedés miatt tályog keletkezett a füle alatt. Felnyitották neki, nagyon csûnya gennyes volt. Később kiderült, hogy sėrült a nyálelvezető csatornája is, ami miatt a tályog helye folyamatosan megtellik a nyálával. Többmint egy hònapja szenvedünk vele. Kapott gyógyszert, injekciót, tisztìtották a sebet, antibiotikumus tampont a kis zacskó részbe, de ùgy néz ki, hogy semmi eredmény. Kìváncsi lennék mâs szakember
véleményére. Van esetleg másfajta gyógymód a felsoroltakon kívül? Mitől fog neki meggyógyulni? Köszönöm a segìtséget!

2016.11.30

Állatorvos

Kedves Gazdi! A tályog nagyon nehezen gyògyul főleg egy olyan, amelyiknek lehetősége van feltelni és ezáltal folyamatosan kiújulni. A leírtak alapján a cica jó kezekben van, ennek ellenére lehetséges, hogy ez a probléma nem fog megoldódni. Rendszeresen tisztítani kell a sebet, és ha befyullad, akkor kezelni. A további verekedések elkerülése végett mielőbb ivartalanittassa a cicát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem