Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Flipflop makacs, bújós fiúcska

Flipflop makacs, bújós fiúcska

Jellemzők:

Faj:macska
Fajta:Házimacska
Szín:cirmos
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kandúr

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Flipflop – 2 év körüli cirmos kandúr macska

 

Flipflop egy vizsla védencünk társaként került a gondozásunkba. Korábban kinti cica volt, az első pár napban félénken szemlélődött, majd szépen feloldódott, már boldogan veszi birtokba a lakás minden szegletét. Kutyákkal tökéletes a viszonya, cicatársával még nem döntötték el, ki az úr a háznál (cicatársát KisÚrnak hívják, valószínűleg ez zavarhatja meg). Makacs, önfejű kandúr, de ha úgy tartja kedve egy bújós cica. A szobatisztaság felé jó úton halad, étvágya tökéletes, konzervet, száraztápot, minden fajta főtt ételt szívesen fogyaszt.

 

Több kép Flipflopról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/flipflop/

 

Flipflip benti tartással, oltva, parazitamentesítve, ivartalanítva és macskabetegségekre szűrve -negatívak- fogadható örökbe.

 

Érdeklődni a magyarvizslasos@gmail.com email címen lehet

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem