Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Fohász

Fohász

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:fekete-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Dunaharaszti
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 319 1091

FOHÁSZ

Neme:
Kan
Születési idő:
2011.
Fajta:
keverék
Egyéb információk:
oltott, chipes. Középméretű.

FOHÁSZ!!! Már többször írtunk róla,nehéz eset.Egy őszies reggel,a menhely kapujához közel találtam rá.Nem volt egyedül.Ott feküdt a hideg földön,halott anyja,akit őrzött.Barátságtalan volt,senkit sem engedett a közelébe.Csak ült rendületlenül,és várta,hogy talán még felkel és tovább állnak.Nem így történt.A mamáját el kellett vitetnünk,de ő akkor semadta fel.Több napig tartó próbálkozás után tudtuk befogni.Azóta igyekszünk sérült lelkét befoltozni,kevés sikerrel.Engem mindig megugat.Én voltam ott,azon a reggelen amikor az egész világ elveszetta mami szagával együtt,és ő magára maradt.Megértem őt,látom a szemében ,hogy még mindignagyon fáj,látom hogy fél,és még sorolhatnám,amit szavak nélkül is elmond,de én kevés vagyok.Mindannyian át akarjuk őt segíteni a félelmein,de kevés az időnk, tudásunk,vagy csak a megfelelőember hiányzik.Nem tudom.Keressük azt a gazdit ,aki a fentieket figyelembevéve,rendszeresenlátogatná őt,és foglalkozna vele.Nagy szüksége lenne rá.Csak komoly ,hozzáértő jelentkezőket várunk.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem