Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Főkènt lakásba tartott cicának milyen spot-on termèket ajánlanak bolha ès fèregtelenìtès gyanánt? Arra gondoltam,hogy mivel 3 havonta ajánlatos a fèregtelenítès ìgy 3 havonta Broadline lenne használva ès közte havonta Frontline. Ez ìgy használható vagy esetleg van valami jobb ès pènztárcakímèlőbb megoldás? Tabletta az nem megoldható,kizárólag spot-on. Válaszát előre is köszönöm!

2018.02.15

Állatorvos

Ez akkor gondolom azt jelenti, hogy néha azért kijár. Ha igen, akkor szükség van kullancsok és galandférgek elleni védelemre is. A cseppek közül valóban a Broadline ami alkalmas, illetve féreghajtásra használhat Profender cseppet is. Ha kizárólag benti cica lenne, akkor elég lenne csak az Advocate vagy Stronghold csepp is, mert akkor kullancsok és galandférgek (ha nem eszik nyers húst és nem bolhás) ellen nem kellene védekezni. A Stronghold Plus is egy jó készítmény, mert a kullancsok és bolhák mellett hatékony még a kifejlett orsóférgek és kampósférgek ellen is, illetve havonkénti alkalmazásával megelőzhető a szívférgesség is. Ez a készítmény galandférgek ellen nem hatékony, ezért alkalmanként olyan szert is érdemes használni, aminek van hatása ezen parazitacsoportra is (pl.: Profender, Broadline).

Vissza a kérdésekhez