Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Frédi

Frédi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Frédi 2011. decemberi születésű keverék kan. Szörnyű körülmények közül mentettük, fél méteres láncon, lesoványodva, mindentől és mindenkitől rettegve élte az életét. Lelkileg és fizikailag teljesen megtörve, hitét elveszítve került a gondozásunkba. Nem vagyunk vele könnyű helyzetben. Nagyon bizalmatlan, nehezen enged magához bárkit is, a sok átélt szörnyűség hatására még mindig nem meri hinni, hogy jó szándékkal is közelíthetnek felé. Félelmében morog és oda-odakap. Két embert azonban már elfogadott a menhelyen, ők már farokcsóválásban is részesültek és fényt is láttak a szemeiben. így komoly esélyét látjuk, hogy türelmes, szerető gazdi hűséges társává tud válni. Mindenképpen olyan gazdára van szüksége, aki mellett megtanulhatja, hogy az emberi kéz simogatni is képes, hogy a szavakban melegség is rejlik, hogy jó érzés tartozni valakihez és a világon nem csupán fájdalom, magány és könyörtelenség létezik. Más kutya mellé nem ajánljuk, egyedüli kutyának adjuk örökbe.

További képek Frédiről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem