Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A Fressnapf immár 6. alkalommal a legjobb márkák között!

2016. június 10.

A Fressnapf immár 6. alkalommal a legjobb márkák között!

Örömmel osztjuk meg az állatszeretőkkel a jó, sőt a szuper hírt: a Fressnapf Hungária ismét elnyerte a legjobb márkák szakmai versenyének elismerését, a Superbrands-díjat! Megtiszteltetés, hogy a Fressnapf a szakma és az állatszeretők számára is egyet jelent a kiválósággal, a megbízhatósággal és a minőséggel.

Áruházainkban, de a falakon túl is azért dolgozunk, hogy a sokféle-fajta kedvenc és gazdi együtt töltött idejét minél meghittebbé varázsoljuk. Számunkra ez a kötelék az igazi szuper brand! Nagyon köszönjük mindannyiuk, bundás, tollas, kis- és nagytermetű kedvenceik bizalmát, és reméljük, még sok családias pillanatot oszthatunk meg önökkel itt, online, valamint személyesen egyaránt!

Továbbra is  szeretettel és szakértelemmel várjuk önöket, állatorvosaink, trénereink és munkatársaink pedig ezentúl is állnak rendelkezésükre bármilyen kérdést illetően: mert szeretjük, amit csinálunk! 🙂

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem